Gynä ja Rike – Jazzin luonne (vier. Teikki) PROMO

Gynä ja Rike – Jazzin luonne (vier. Teikki)

Helmikuussa 2017 julkaistaan Logout Musicin ensimmäinen täyspitkä albumi, Gynän ja Riken ”Tarkoin varjellut” jolta ensimmäinen sinkku ”Jazzin luonne (vier. Teikki)” on ulkona perjantaina 20.1. Gynä kirjoittaa ”Jazzin luonne”-kappaleesta näin:

JazZau!

Jazz ja elämä näyttäytyvät arvaamattomina ja uusiin suuntiin kurkottavina sekä enimmäkseen kaaosmaisina sekamelskoina. Jazzin luonne –kappale toimii muistutuksena elämän yllätyksellisyydestä ja hetkessä säveltämisen tärkeydestä. Muistaessa Jazzin ja elämän yhtäläisyydet tuntuu poukkoilu, vouhotus ja hytkytys nautinnolliselta. Elämän kauneus paljastuu siis sen jazzahtavan luonteen kautta ja siitä huomiosta on myös saanut muotonsa tämä kappale. Tämä on oodi jo lähes unohdetulle musiikinlajille ja elämälle sekä niiden kirjavalle symbioosille.

tahtipuikoista, Gynä

Gynä ja Rike on tamperelainen räppäristä ja biitintekijästä koostuva veljeskaksikko. Heidän ensimmäinen albuminsa ”Puolista päivistä täysiin öihin” näki päivänvalon alkuvuonna 2015. Tuleva ”Tarkoin varjellut” on duon toinen albumi. Logout Music on syksyllä 2016 perustettu pieni itsenäinen levy-yhtiö. Ylpeydenaiheenamme on omintakeisen musiikkitarjonnan lisäksi äärimmäisen korkealaatuiset kasettijulkaisut, jopa best in business. Yhtiön ensimmäinen julkaisu oli Shakan huikea soolodebyytti ”Ydin EP”.

Lataa WAV Lataa MP3

Kansikuva Promokuva Gynä ja Rike Facebookissa